AKTUELNO

Šta će na ovo reći blogerka?

Marko Miljković zauzeo je drugo mesto u rijaliti programu "Zadruga 2", a večeras odgovara na pitanja gledalaca koji se uključuju uživo u program tokom emisije "Narod pita". Marko je u ovoj sezoni bio u romansi sa pobednicom "Zadruge" Lunom Đogani, koju je ostavio samo dan pre velikog superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

U Zadruzi je pokazao šta znači prava ljubav i iskrenost, pokazao je da je gospodin čovek, mislim da ima domaćinsko vaspitanje - rekla je gledateljka Marku.
Hvala Vam puno, ali mislim da samo u nekim situacijama nisam bio gospodin, ali u većim situacijama jesam - odgovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kad su dolazili na proglašenje pobednika, imao je intervju sa Milanom, i na pitanje:"Da li će se pomiriti sa Lunom", rekao bi da bi zgazio sam sebe kao poslednju cigaru kada bi se pomirio sa njom - rekla je gledateljka.
Da, da, rekao sam, verovatno sam to Milanu ponovio. Ja još uvek ne razmišljam i ne osećam da treba da idem u tom smeru, ali idem u smeru jednog razgovora sa Lunom, da dovedemo sve stvari na svoje mesto, da ostane neko poštovanje ili da se desi nešto. Ja sam to više puta radio zbog Lune i tako sam se osećao i tako sam i radio. Luna je jako diskutabilna osoba, ali je jako posebna - odgovorio je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

O. Bogdanović

#Zadruga 2

'